BLOG

Hoe Sens Gym mijn leven en gezondheid veranderde

Door Esther

sens gym blog

Ik voel mij fitter! Vrolijker! Positiever! Gezonder! En uiteraard slanker.

Sporten en gezonde voeding, dat is goed voor je! Dat weten we bijna allemaal wel. Maar hoe doe je dat? Hoe is het vol te houden? Na een tijdje elders te hebben gesport ben ik in januari  gestart bij SenS gym. 

Bij binnenkomst voelde ik mij al snel op mijn gemak. Er wordt niet opdringerig gedaan en je hebt de mogelijkheid om je te oriënteren. 

Na de inschrijving werden mijn doelen besproken. Dat was voor mij op dat moment gewichtsverlies. Advies werd gegeven om drie keer per week te sporten. 

Dit ben ik gaan doen, waar mogelijk zelfs vaker. Het wordt een beetje verslavend. 

Er werd ook een meet moment afgesproken. Eerste meetmoment: Gewicht blijft stabiel. Er wordt vervolgens heel serieus naar mijn voeding gekeken. Ik ga mijn voeding bijhouden. Hieruit blijkt al snel dat ik toch een verkeerd beeld heb van bepaalde producten. Ik dacht goed bezig te zijn. Sabine geeft mij bepaalde inzichten. Ze zei een keer tegen me: ‘je komt niet bij van lucht’. Deze uitspraak bleef mij achtervolgen. Ik ben mijn voeding gaan loggen en ben heel anders gaan eten. O.a minder bewerkte voeding. 

En ja…. dat is lastig met kinderen. Ze hebben vaak gelachen als de weegschaal weer op tafel stond. En als er weer bloemkoolrijst werd gegeten. 

Nu niet meer weg te denken. Om maar een voorbeeld te noemen.

Inmiddels mijn doel bereikt. 7 kilo afgevallen. 

Was het lastig? Nee het was leuk! Het gaf een kick! Goed vol te houden was het zeker. Inmiddels weet ik niet meer beter. Ik heb voorgoed afscheid genomen van bepaalde producten. 

Ik voel mij fitter! Vrolijker! Positiever! Gezonder! En uiteraard slanker. 

Trots op wat ik heb bereikt! Dit door de steun van mijn partner. 

En door de steun van Sabine en Steven, ze zijn te gek! Ze hebben mij super begeleid, en doen dit nog steeds. 

Ze nemen ruim de tijd tijdens de meetmomenten en geven waar nodig advies & tips.

Het voelt goed om bij SenS gym te zijn. 

Ik hoop er nog heel lang te mogen sporten. Wie weet heb ik over een tijd weer een nieuw doel??

Esther