HYROX GYM

DE INTERNATIONALE FITNESS RACE VOOR IEDEREEN

Dé race om jezelf uit te dagen!

SENS IS SINDS 2023 OFFICIAL HYROX GYM

HYROX is DE race voor de sporter die zichzelf wil uitdagen of gewoon eens een wedstrijd wil meemaken. Tot dusver was er geen meetbare competitie, maar HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitness liefhebbers een concreet nieuw doel om voor te trainen en een nieuwe sport om in te strijden! Een HYROX race kan ideaal gebruikt worden als einddoel om heen te trainen of je nu wel of niet gaat deelnemen aan een race! Vaak verliezen sporters hun motivatie, maar door deze race als doel te stellen worden de trainingen weer een stuk plezieriger. Een van de doelen van de sport is dat het heel toegankelijk is en iedereen het zou kunnen doen. Het is geen triatlon en ook geen powerliftwedstrijd, maar een combinatie van hardlopen met functionele oefeningen. De voorbereidingsweken en de race zelf zullen je veel voldoening geven! Het unieke aan HYROX is dat iedereen met verschillende atletische- en fitnessachtergronden aan de competitie mee kan doen. Acht kilometer hardlopen wordt afgewisseld door acht verschillende functionele uitdagende krachtoefeningen. Deze oefeningen komen wekelijks terug in onze Group/ Hyrox Trainingen. Door de manier waarop de functionele oefeningen zijn ingericht is er een race gecreëerd die voor elk lichaam geschikt is.

4 verschillende race divisies.

HYROX bestaat ongeacht het fitnessniveau uit 4 verschillende race divisies:

1. Open:
Zet in deze divisie je eerste HYROX persoonlijke record. Een uitdagende maar zeker haalbare race voor ieder individu.

2. Pro:
Voor de ervaren racer waarbij er zwaardere gewichten gehanteerd worden.

3. Doubles:
Zoek een partner en ga de uitdaging aan als een paar. Je rent allebei de 8 km, maar verdeeld de functionele oefeningen onder elkaar

4. Relay:
Kom samen met jouw unieke viertal naar HYROX, bestaande uit vrienden, familie of collega’s, en race de estafette waarbij elk lid van het team 2 keer 1 km rent en 2 functionele oefeningen doet.
OUR SPORT IS HYROX

SenS gym is vanaf 2023 official HYROX gym partner geworden. HYROX is upcoming en zal de komende jaren nog veel aan populariteit gaan winnen. Zelf hebben we inmiddels met diverse leden en niet-leden aan verschillende races in binnen- en buitenland meegedaan en de geweldige sfeer real life mogen ervaren. De verbroedering die hier ontstaat door het aanmoedigen van elkaar en het analyseren van de races erna maakt dit evenement zo verslavend!

Wij als SenS gym moedigen deze fitnesstrend aan, bij ons kun je hiervoor doelgericht trainen, maak je deel uit van een sterke community en niet geheel onbelangrijk heb je plezier in de weg naar je race toe.

Voordelen voor sporters bij SenS gym:

  • Korting op races;
  • Physical Fitness Test;
  • trainingsprogramma’s;
  • Specifieke HYROX trainingen in het rooster;
  • Simulatie trainingen op het voetbalveld;
  • Official gym area bij de races;
  • Korte lijnen naar organisatie HYROX;

Voor specifieke info over de race bekijk de website van Hyrox Nederland.