BLOG

Sport is niet mijn allergrootste hobby, maar…

Door Francien

Sport is niet mijn allergrootste hobby. Maar ik heb wel mijn hele leven iets aan sport en beweging gedaan. Al was en is het maar vanuit gezondheidsoogpunt. En als je eenmaal 60plus bent, ook al vanaf 50plus trouwens, dan wéét en erváár je al snel wat níet sporten met je lijf doet. Ook tijdens de lockdowns in de afgelopen paar jaar heb ik en zullen velen met mij dat hebben ervaren. 

Voor mij is SenS geweldig omdat het dichtbij huis is en mede daardoor laagdrempelig. Ook de gastvrijheid, en het prettige onthaal, de professionele begeleiding, het ongedwongen stimuleren, de niet dwingende, vrije keuze om zelfstandig te kunnen sporten of in een prettige groep aangepast aan jouw mogelijkheden en kunnen. Er is dus letterlijk voor elke leeftijd, voor elk lichaam, voor ieder wat wils, zelfstandig of onder begeleiding, op je eigen tijdstip, je eigen tempo iets te doen. Dit alles maakt het mij makkelijker steeds weer te komen sporten of na een kleine stop, om welke reden dan ook, het ook weer opnieuw op te pakken. 

Dus ondanks dat sport zeker niet mijn grootste hobby is kan ik juist bij SenS mij vrijelijk overgeven aan datgene wat goed voor mij is, namelijk zowel lichamelijke, als geestelijke ontspanning door inspanning. 

Francien