Sweat & Strenght Flow

Up-tempo & Smooth wisselen elkaar af.

Een actieve, dynamische en creatieve flow.

Verschillende houdingen (asanas) worden verbonden door een reeks van bewegingen (flow), die ondersteund wordt door een krachtige ademhalingstechniek.

Elementen uit de zonnegroet keren steeds terug en verbinden de houdingen. Alle disciplines komen aan bod: kracht, souplesse, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en balans.

Up-tempo & Smooth wisselen elkaar af. Door de intensieve manier van bewegen creëer je warmte en ga je zweten. Dat heeft een zuiverende werking op je organen en spieren. Ook als je met veel onrust kampt (piekeren, onzekerheid, malende gedachten), kan deze vorm van yoga goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen. De dynamische oefeningen vragen namelijk al je aandacht… Het opbouwen van fysieke kracht en concentratie verstevigen je innerlijke basis en dragen positief bij aan je zelfvertrouwen. Je ademhaling is je meditatie tijdens de yoga practice. De verschillende houdingen zijn systematisch opgezet volgens het oeroude principe: oefening baart kunst! Deze yogavorm is intensief, en geschikt voor gevorderden.