Succes Story van Esther

Hoe SenS gym mijn leven en gezondheid heeft veranderd.


Esther_sens_stories

Sporten en gezonde voeding, dat is goed voor je! Dat weten we bijna allemaal wel. Maar hoe doe je dat? Hoe is het vol te houden? Na een tijdje elders te hebben gesport ben ik in januari gestart bij SenS gym.

Bij binnenkomst voelde ik mij al snel op mijn gemak. Er wordt niet opdringerig gedaan en je hebt de mogelijkheid om je te oriënteren.
Na de inschrijving werden mijn doelen besproken. Dat was voor mij op dat moment gewichtsverlies. Ik kreeg het advies om om drie keer per week te sporten. Dit ben ik gaan doen, waar mogelijk zelfs vaker. Het wordt een beetje verslavend.

We spraken ook een eerste meetmoment af: gewicht blijft stabiel. SenS kijkt ook heel serieus naar je voeding. Ik ben mijn voeding gaan bijhouden. Al snel bleek dat ik toch een verkeerd beeld had van bepaalde producten. Ik dacht goed bezig te zijn…. Sabine geeft mij nieuwe inzichten. Ze zei een keer tegen me: ‘je komt niet bij van lucht’. Deze uitspraak bleef mij achtervolgen. Ik ben mijn voeding gaan loggen en ben heel anders gaan eten. O.a minder bewerkte voeding.

En ja…. dat is best lastig met kinderen. Ze hebben vaak gelachen als de weegschaal weer op tafel stond. Of als er weer bloemkoolrijst werd gegeten. Nu is die niet meer weg te denken. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben 7 kilo afgevallen!

Was het lastig? Nee het was leuk! Het gaf een kick! En het was goed vol te houden. Inmiddels weet ik niet meer beter. Ik heb voorgoed afscheid genomen van bepaalde producten.

Ik voel mij fitter! Vrolijker! Positiever! Gezonder! En uiteraard slanker.
Trots op wat ik heb bereikt! Dit door de steun van mijn partner.
En door de steun van Sabine en Steven, ze zijn te gek! Ze hebben mij super begeleid en doen dit nog steeds. Ze nemen ruim de tijd tijdens de meetmomenten en geven waar nodig advies & tips.
Het voelt goed om bij SenS gym te zijn. Ik hoop er nog heel lang te mogen sporten. Wie weet heb ik over een tijd weer een nieuw doel!…