Smooth & Strech flow

Yin & Yang: een mix van rust en werken. Aandacht, concentratie en geduld…

Startend in een smooth flow van actieve houdingen is ‘yang’ gericht op de grote spiergroepen en zorgt voor een krachtig en vitaal lichaam om daarna passief ‘yin’ een gevoel van loslaten te ontwikkelen. Al stretchend wordt de zwaartekracht je vriend. Deze grensverleggende yogavorm werkt diep door…

Yin & Yang: een mix van rust en werken. Aandacht, concentratie en geduld…

De smooth flow sluiten we af met een aantal vloerposities die je voor langere tijd aanhoudt (meestal 3 tot 5 minuten). Door wat langere tijd in de houding te blijven dring je door tot in de diepere lagen van het lichaam, zoals gewrichten, ligamenten, bindweefsel en andere plekken waar de eventuele vastgehouden spanning, stijfheid en blokkades mogen worden losgelaten. Op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Deze yogavorm is goed voor stress gerelateerde klachten zoals spanningen, slecht slapen en burn-out klachten. 
Een mooie complete les waarin je evenwicht en balans vindt, jezelf kunt uitdagen, leert verstillen en accepteren. Extra pluspunt is de kalmerende werking op je zenuwstelsel. Een goed voorbereiding op een heerlijke nacht.