1 Jaar later: ons verhaal…

SenS gym bestaat 1 jaar! 

We kijken met trots naar het mooie fundament dat we hebben neergezet.

Onze boutique gym die vanuit een “plan” op papier ook daadwerkelijk de ‘’gym’’  is geworden die we voor ogen hadden. Het samen ondernemen en de nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen om onze leden te prikkelen en enthousiast te houden werkt aanstekelijk. Ons streven is steeds een nieuwe dimensie te geven aan in- en ontspanning in een gezellige en motiverende sfeer. Bij SenS kennen we iedereen bij naam. Het is een inspirerende plek waar je terug gaat naar de basis van een juiste balans tussen tussen in- en ontspannen, tussen lichaam en geest.

 


Sleutelwoorden om te werken aan blijvend resultaat in onze gym zijn:

  • je Standpunt aannemen
  • je Spijs & Drank controleren
  • je Sport beoefenen die bij JOU past
  • je Slaap voldoende nemen om te herstellen.

Wil je weten waarom deze sleutelwoorden de pijlers van SenS gym zijn?

STANDPUNT:

Door een standpunt aan te nemen en je bewust te worden van jouw mindset kun je leren om je gedrag te veranderen. Pak kansen, zie fouten als leermogelijkheden en zet je voor 200% in. Wanneer je niet erg vindt wat je aan het doen bent is motivatie geen probleem. Je mindset kun je aanleren. Net zoals je spieren kunt trainen, kun je jouw brein ook trainen. Dat geeft je niet alleen profijt wanneer je sport, maar ook als partner, ouder, manager of in enige andere baan of setting. Omdat je leert doorzetten bij tegenslagen en jezelf leert verbreden. Sterker worden begint met je sterk voelen!

SPIJS&DRANK:

Blijvende verandering in je lichaam vereist simpelweg beter worden in de sport die je beoefent en het controleren van je voeding. Je kunt heel lekker eten met de juiste voedingswaarde. Verdiep je in hoe ‘gezond’ eten ook lekker kan zijn. Veel mensen weten niet wat ze precies eten en hebben geen idee wat voor effect dit heeft op hun lichaam. Visualiseer je eetgewoonte en zie het effect ervan. Dit maakt het behalen van je doel makkelijker.Je droomlichaam wordt in de keuken gevormd!

SPORT:

Beweeg en beoefen datgene uit waar je energie van krijgt. Sporten helpt je dus niet alleen om na een zware werkdag te ontspannen, maar helpt je ook tijdens een werkdag de juiste beslissingen te nemen, goed te presteren op het werk en scherp te blijven tijdens meetings. Wil je progressie nastreven blijf dan oefenen. Consistentie is uiteindelijk de sleutel tot succes, op naar de gym dus!

SLAAP:

Deze wordt vaak onderschat terwijl dit misschien wel HET sleutelwoord is om de andere drie in balans te houden. Met voldoende slaap creëer je balans tussen inspanning en ontspanning. Voldoende slaap zorgt ervoor dat het lichaam optimaal kan herstellen van de trainingen. Structureel weinig slapen kan resulteren in een beperkte mate van herstel, dat invloed kan hebben op je trainingen. Verandering vindt pas plaats nadat je lichaam een werkzame prikkel heeft gekregen en vervolgens de tijd krijgt om te herstellen. Dit betekent zowel actieve als passieve rust.

CONCLUSIE:

Het wordt NOOIT makkelijker maar JIJ wordt beter…